Декада природничих наук

2015-04-24

З 13 до 24 квітня у Ліцеї інформаційних технологій відбулася декада природничих наук, під час якої учні мали змогу поглибити, перевірити свої знання з хімії, біології, географії та фізики, а також розширити межі власного світогляду. Розпочалася декада радіопередачею «Про що співає Земля», яку підготувала та провела учениця 9 – Б класу Колоскова Вікторія. Протягом десяти навчальних днів учні та вчителі насолоджувалися цікавими відео репортажами самої матінки – природи, які були продемонстровані на шкільному телевізорі , на перервах. Вчителі, які викладають предмети освітньої галузі « Природознавство», підготували та провели ряд виховних заходів, серед яких засідання круглого столу «Досягнення хімічної науки ХХІ століття» (вчитель Шульга Р.Ю.), наукова конференція « Подорож в дивовижний світ хімії» ( вчитель Бутрименко О.М.), віртуальна лабораторія «Хімія на кухні», гра « Еврика» (вчитель Орлова С.В.), вікторина « Моя Україна» (вчитель Бердник Н.О.), гра « Моя Батьківщина – Україна» (вчитель Ломака Л.В.). Учні Гайдар А.І. підготували та провели цікаві виховні години для молодших школярів « Таємниці сновидінь» та « Гіпотези походження життя на Землі». Вихованці 8 – Г класу під керівництвом Яготіної З.О. працювали над створенням проектів, які успішно захистили «Фізика навколо нас», а учні 7 – Б класу презентували тематику «Біоніка та фізика» (вчитель Яготіна З.О.)

Чудеса фізичної науки пізнавали учні на заходах вчителя Ляшенко Г.І. «Через терни – до зірок», «Фізика на службі детективів», «Щасливий випадок».

Ліцеїсти 11 класів брали участь у конкурсі творчих робіт, презентацій з теми «Фізика у моєму житті». Водночас протягом усієї декади на ІІ поверсі тривала виставка творчих робіт « Природа – вічний зразок мистецтва». І на закінчення декади природничих наук 24 квітня у закладі відбувся інтерактивний природничий конкурс «Колосок», де наші учні завжди є лауреатами . Отже, очікуємо , що й на цей раз наші діти продемонструють найкращі результати, адже ДИВЛЯЧИСЬ НА СВІТ, НЕ МОЖНА НЕ ДИВУВАТИСЯ!

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930