• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про підсумки участі ліцеїстів у всеукраїнських конкурсах і змаганнях

Про підсумки участі ліцеїстів у всеукраїнських конкурсах і змаганнях

2017-05-16

/Files/images/Бовдур.JPG

Закінчився всеукраїнський етап змагань і конкурсів серед учнівської молоді. Плідною була участь учнів і ліцеїстів НВК «ЛІТ – СШ ІІ ступеня» у ІV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад та ІІІ етапі конкурсу-захисту науково-дослідних робіт Малої академію наук, що забезпечило гарні результати.

У ІV етапі олімпіади з інформатики брали участь Саєнко Катерина, учениця 10-А класу, та Лук’янець Ярослав, учень 8-А класу. Переможницею змагання і лауреатом диплома ІІІ ступеня стала Саєнко Катерина, чим дуже пишаються учні, батьки і вчителі НВК «ЛІТ – СШ ІІ ступеня». Результат Катерини - вагомий у її житті та в розвитку ліцею. Світлини переможниці згодом прикрасять Алею зірок закладу.

Лук’янець Я. отримав диплом учасника з переконливою для своєї вікової категорії кількістю набраних балів. Крім того, Ярослав взяв участь у ІV етапі олімпіади з математики, отримавши диплом учасника. Це єдиний учень у нашому місті, який став учасником відразу двох Всеукраїнських олімпіад.

На ІІІ етапі конкурсу-захисту науково-дослідних робіт Малої академію наук ліцей представляв учень 11-А класу Бовдур Антон. Набравши 179,8 балів, що відповідає ІІІ місцю, Антон здобув диплом учасника через відсутність робочої моделі, яка ілюструвала б його винахід, описаний у роботі.

Підготували переможницю та учасників змагань спеціалісти вищої категорії, вчителі-методисти Мельник В.І., Заслужений вчитель України; Дробот І.Л. та Яготіна З.О., а також лауреат Премії Верховної ради Піскова С.В.

Бажаємо учням та їх учителям подальших успіхів, вагомих здобутків і творчого натхнення.

/Files/images/Саєнко, Мельник.JPG/Files/images/Саєнко.JPG/Files/images/Лукянець.JPG

/Files/images/Диплом.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 195

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930