/Files/images/Без імені.png/Files/images/Без імені 2.png

НВК «Ліцей інформаційних технологій - спеціалізована школа ІІ ступеня» - заклад нового типу, заснований на комунальній формі власності. Діє на підставі Статуту НВК «ЛІТ – СШ ІІ ст.», розробленого на основі Положення про загальноосвітній навчальний заклад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 р. № 778.

Зарахування учнів до НВК «ЛІТ – СШ ІІ ст.» здійснюється на конкурсній основі відповідно до Правил конкурсного приймання учнів до навчально-виховного комплексу «Ліцей інформаційних технологій – спеціалізована школа ІІ ступеня» Олександрійської міської ради Кіровоградської області.

Освітній процес у НВК «ЛІТ – СШ ІІ ст.» здійснюється українською мовою відповідно до робочих навчальних планів, складених на основі типових навчальних планів, затверджених МОН.

Відповідно до рішення педагогічної ради НВК «ЛІТ – СШ ІІ ст.» за погодженням з місцевими органами управління освітою у закладі створені спеціалізовані класи, класи з поглибленим вивченням окремих предметів, у старшій школі організоване навчання за кількома профільними напрямами.

Керівництво НВК «ЛІТ – СШ ІІ ст.» здійснює директор, йому підпорядковані заступники директора з навчально-виховної роботи. Постійно діючим колегіальним органом управління закладом є педагогічна рада, головою якої є директор. У НВК «ЛІТ – СШ ІІ ст.» за рішенням загальних зборів створена і діє рада закладу. До складу ради закладу обираються представники педагогічного колективу, учнів, батьків і громадськості.

Станом на 05.09.2017 р. у НВК «ЛІТ – СШ ІІ ст.» навчається 457 учнів.

Вільний доступ людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення для отримання послуг забезпечує пандус, розміщений біля входу в заклад.

/Files/images/пандус 1.jpg /Files/images/пандус.jpg

Відповідно до рішення виконавчого комітету Олександрійської міської ради від 26.04.2018 р. № 260, за НВК «ЛІТ-СШ ІІ ст.» не закріплено територію обслуговування.

Рішення виконавчого комітету ОМР Про організацію ведення обліку.

Педагогічний колектив НВК «ЛІТ – спеціалізована школа ІІ ступеня» забезпечує високий науковий і навчально-методичний рівень викладання предметів, впровадження інноваційних технологій навчання і виховання.

Заклад повністю забезпечений фахівцями, які мають вищу педагогічну освіту і володіють державною мовою. Кадрове забезпечення відповідає робочому навчальному плану. Розстановка кадрів здійснена відповідно до їх фаху та кваліфікації. 100% педагогічних працівників є спеціалістами з повною вищою педагогічною освітою, їх фах відповідає кваліфікаційним вимогам до займаної посади. Укомплектованість НВК «ЛІТ – СШ ІІ ст.» кваліфікованими педагогічними кадрами складає 100%.

Станом на 01.09.2017 року в закладі працює 37 педагогів.

Якісний склад педагогічного колективу НВК «ЛІТ-СШ ІІ ст.»
станом на 01.09.2017 р.

/Files/images/Без імені 3.jpg/Files/images/Без імені 4.jpg/Files/images/Без імені 5 (2).jpg/Files/images/Без імені 6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 4528

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Лютий 2018 Наступна
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728