Шановні батьки та діти запрошуємо вас до ЛІТ на інформаційно-технологічний профіль.

Інформаційно-технологічний профіль є найпопулярнішим на сьгоднішній день у закладах освіти України. Це повязано, насамперед, з новітніми викликами суспільства, його бурхливим розвитком. Незважаючи на велику кількість працюючих у галузі інформаційних технологій, існує великий дефіцит спеціалістів галузі.
Випускники нашого профілю вступають до найпрестижніших ВУЗів України і стають конкурентноспроможними спеціалістами в будь-якій галузі яку вони обирають, в тому числі з інформаційних технологій.
При вивченні навчальних дисциплін профілю, найбільша увага приділяється виченню математики, програмування, алгоритмування, інформаційно-комунікаційних технологій. Але при цьому достатньо уваги приділяється іншим предметам, про що свідчать результати ЗНО учнів нашого профілю, такі як 12 бальні результати з української мови, історії і т.д.
Учні інформаційно-технологічного профілю постійні переможці обласних олімпіад та учасники фінальних етапів Всеукраїнських олімпіад з інформатики, математики, інформаційних технологій. Велика кількість учнів займається науковою діяльністтю в Малій Академії наук України. Наукові розробки учнів займають перші місця на Всеукраїнських конкурсах-захистах дослідницьких робіт.
Вступайте на навчання до інформаційно-технологічного профілю ЛІТ. Вам гарантуються якісне навчання, дружній колектив однодумців та незабутні шкільні роки!

Кiлькiсть переглядiв: 3366

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2019 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031