• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар – практикум заступників з виховної роботи та педагогів - організаторів

Семінар – практикум заступників з виховної роботи та педагогів - організаторів

2015-03-19

/Files/images/2014-2015_navchalniy_rk/semnar_organzotorv/6.JPG

18 березня 2015 р. в Ліцеї інформаційних технологій відбувся семінар – практикум заступників з виховної роботи та педагогів - організаторів на тему : «Реалізація основних орієнтирів виховання через виховні модулі Ліцею інформаційних технологій»

Програма семінару включала теоретичний блок та практичний. На початку семінару всіх присутніх від імені директора ЛІТ Бутрименко О.М. привітав заступник директора з навчально-виховної роботи ЛІТ Шульга Р.Ю. Першим доповідачем була педагог-організатор ЛІТ Губль О.В., яка ознайомила всіх з виховною системою ЛІТ : її структурою, особливостями, роботою виховної програми «ЗІР» у рамках виховних модулів, що реалізовує основні принципи та зміст «Основних орієнтирів виховання…» Учасники семінару переглянули «Фотовернісаж» виховних заходів у рамках виховних модулів ЛІТ, відеоролик Всеукраїнського фестивалю «Україна – єдина!». Другим доповідачем була голова м/о класних керівників Тульчевська О.М., яка повідомила про особливості роботи виховного модуля «Креативний класний керівник», розповіла про засади креативності педагогів та її передумови, ознайомила з плануванням та вмістом теки класного керівника. Третім доповідачем була заступник директора з навчально-виховної роботи Філіп І. В., яка ознайомила зі специфікою планування виховної роботи ЛІТ, підкреслила нові зміни щодо документації та планування виховної роботи.

Практичний блок складався з відкритих виховних годин у рамках «Школи етикету». Гості семінару відвідали виховні заходи Ляшенко Г.І. та Волошиної Є.В. , досвід яких вивчається у поточному навчальному році. Ляшенко Г.І. провела заняття «Школи етикету» у формі тренінгу на тему «Спілкування – це здорово!», де учні висловили свої очікування щодо теми тренінгу , розмістивши їх у вигляді намальованих піщинок у піщаному годиннику, вчилися правильно спілкуватися, пригадали правила мовного етикету та переконалися в необхідності вчитися спілкування, щоб ладити з іншими людьми, впевнено поводитись у будь-якому товаристві, знаходити друзів та досягати успіху. У кінці тренінгу ліцеїсти створили «Букет порад ровесникам», що допоможуть спілкуватися, дружити, бути чемним, толерантним і життєрадісним. Волошина Є.В. провела виховну годину на тему "Етикет особливих випадків" у вигляді вікторини, у якій взяли участь 2 команди з 8-б класу. У ході вікторини з'ясовували правила поведінки у гостях і як правильно сервірувати стіл. Спочатку був теоретичний конкурс, де учасники відповідали на різноманітні питання, що стосувались теми виховної години. Далі командам запропонували фрагмент з мультфільму "Вінні Пух йде у гості", де треба було назвати порушення правил етикету. І на останок учасникам роздали столові прибори і попросили правильно сервірувати стіл. У цей час гості семінару пройли майстер калас із складання паперових серветок. Вікторина пройшла у веселій і невимушеній атмосфері.

Закінчився семінар інформаційним бюлетенем методиста науково-методичного центру управління освіти , молоді та спорту Олександрійської міської ради Черевашко С.В., яка довела до відома зміст нових контрольних документів з виховної роботи, та круглим столом з обговоренням матеріалів семінару.

/Files/images/2014-2015_navchalniy_rk/semnar_organzotorv/1.JPG/Files/images/2014-2015_navchalniy_rk/semnar_organzotorv/5.JPG/Files/images/2014-2015_navchalniy_rk/semnar_organzotorv/11.JPG/Files/images/2014-2015_navchalniy_rk/semnar_organzotorv/12.JPG/Files/images/2014-2015_navchalniy_rk/semnar_organzotorv/13.JPG/Files/images/2014-2015_navchalniy_rk/semnar_organzotorv/10.JPG/Files/images/2014-2015_navchalniy_rk/semnar_organzotorv/7.JPG/Files/images/2014-2015_navchalniy_rk/semnar_organzotorv/8.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 182

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930