Новорічні свята тривають

2018-01-12

/Files/images/viber image.jpg

27 грудня в кафе «Спорт-тайм» відбувся новорічний ранок для дітей 5-6 класів, який було проведено спільно зі студією «Праздник». Бажаючі мали змогу показати свої танцювальні, пісенні та красномовні таланти, готуючи свої виступи з батьками , Корінь О.В. та Губль О.В. Зустріч з Потапом та іншими казковими героями, запальні танці й пісні, веселі конкурси та солодкі подарунки, а головне - святковий настій, подарований напередодні новорічних свят, стали одним пазликом щасливих миттєвостей, що утворюють наше повсякденне життя та надають йому сенсу.

29 грудня в ліцеї продовжилися новорічні вітання з елементами новорічного маскараду. Діти , батьки яких брали участь в АТО та діти –переселенці з тимчасово окупованих територій отримали новорічні подарунки від губернатора області Кузьменка ; дітей – сиріт , та тих , що перебувають під опікою й дітей з особливими потребами Парламент ЛІТ вітав шоколадом. І на завершення святкового дня директор Бутрименко О.М. та голова профкому Іваненко О.П. привітали колектив педагогів добрим словом та солодкими тістечками. Новорічні свята тривають.

На вас чекають новорічні ранки біля міської центральної ялинки з 2 по 13 січня о 12.00;12 січня в актовій залі ліцею новорічний ранок для дітей працівників ЛІТ, а 14 січня о 15.00 урочисте закриття центральної ялинки.

Хай щастить, удача хай сміється,
І найважча справа хай вдається.
Рік Новий, чарівний та казковий,
Мрії хай здійснить обов’язково!

/Files/images/viber image1.jpg/Files/images/viber image2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 305

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.