«Світлий геній школи Павлиша»

2017-12-11

/Files/images/IMG_8243.jpg

У рамках обласної програми підготовки до 100-річного ювілею від дня народження видатного педагога-земляка Василя Сухомлинського в шкільній бібліотеці нашого закладу діє книжкова виставка «Хай оживає істина проста – людина починається з добра».

Ідеї визначного українця продовжують хвилювати освітянську спільноту не лише в нашій державі, а й далеко за її межами. Адже в його спадщині є не тільки орієнтир для розвитку особистості, а й одвічні цінності, які закликають педагогів любити та поважати дитину. А оскільки науковці усього світу та вчителі намагаються сьогодні використовувати у своїй роботі з дітьми творчі напрацювання Василя Сухомлинського, така постійно діюча книжкова виставка в бібліотеці стане в нагоді.

Виставка складається з трьох розділів: «Батьківська педагогіка», «Серце віддаю дітям» та «Казкотерапія В. Сухомлинського». У розділі «Батьківська педагогіка» представлена література, яка пов’язана з життєвим шляхом педагога. Поринути у творчу спадщину В. Сухомлинського користувачам допоможуть матеріали, представлені в розділі «Серце віддаю дітям». А бачити красу природи, рости добрими та сміливими людьми навчать книги розділу «Казкотерапія В. Сухомлинського».

Кiлькiсть переглядiв: 273

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.