Один день з життя солдата

2017-12-06

/Files/images/P3191583.JPG

6 грудня Олександрія відзначала подвійне свято День Збройних Сил України та День визволення Олександрії від нацистів у 1943 році. Цим визначним подіям у ліцеї було проведено ряд заходів: виховні години та уроки-пам’ яті, участь в міському мітингу біля Братської могили та ін.

Для ліцеїстів 11-х класів в актовій залі ліцею педагог-організатор Губль О.В. провела традиційну патріотичну програму «Один день з життя солдата», на яку були запрошені почесні гості: випускниця ЛІТ, боєць окремого штурмового батальйону «Айдар» Бойко Валерія; учасник АТО, майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних курсів ЦЗ та БЖД Юрченко Юрій Вікторович. Учні привітали гостей квітами, власноруч виготовленими листівками , вручили ангелочки-обереги та запросили до журі конкурсної програми.

Ознайомившись з історичними подіями визволення Олександрії глядачі стали активними вболівальниками своїх представників-новобранців: Скорохода Михайла, Макаренко Камілли, Меташопа Олександра та Краснова Романа. Пройшовши випробування зі спритності , витривалості, на знання історії українського війська, вміння використання засобів хімічного захисту та розкриття важливості й доцільності професії військового , кожен учасник був відзначений у номінації і нагороджений символічним подарунком армійською похідною кружкою. Журі відзначили витривалість, фізичну підготовку кожного учасника та активність груп підтримки й розподілили місця , відповідно до набраної суми балів учасниками : І місце – Краснов Роман (11 – Г, кл.кер. Ломака Л.В.), ІІ місце – Меташоп Олександр (11-В, кл.кер. Кривошей Т.С.), ІІІ місце – Макарова Камілла( 11-Б, кл.кер. Каушан Ю.О.Ґ) та Скороход Михайло (11-А, кл.кер.Капінус А.М.). Дякуємо учасникам за сміливість та бойовий дух.

Ми пишаємосяя своїми випускниками, що є патріотами України та сподіваємось , що нова зміна ліцеїстів з любов’ю у серці до України буде готова стати на захист своєї держави.

/Files/images/2015-2016_navchalniy_rk/P3191579.JPG/Files/images/P3191586.JPG/Files/images/P3191604.JPG/Files/images/P3191603.JPG/Files/images/P3191591.JPG/Files/images/P3191595.JPG/Files/images/P3191585.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 239

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.