• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міський семінар заступників з виховної роботи та педагогів-організаторів

Міський семінар заступників з виховної роботи та педагогів-організаторів

2016-11-23

/Files/images/IMG_0166.JPG

23 листопада 2016 р. у ЛІТ відбувся міський семінар заступників з виховної роботи та педагогів-організаторів на тему: «Реалізація Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді через проектні технології».

Учасники семінарурозглядали єдині стандарти діяльності у сфері національно-патріотичного виховання та розширювали інструментарій їх впровадження; підвищували професійну компетентність у сфері національно-патріотичного виховання , знайомилися з ефективними формами національно-патріотичного виховання дітей та молоді, відповідно до методичних рекомендацій МОНУ та із досвіду роботи ЛІТ і навчальних закладів Олександрії, й особливостями організації роботи «Школи безпеки». Доповідачами семінару були: методистУОМС Черевашко С.В., заступник директора з навчально-виховної роботи ЛІТ Філіп І.В., педагог-організатор Губль О.В. та педагог-організатор ОНВК Полозова-Коваленко Ю.В.

Спікери Парламенту ЛІТ Дегтярьова Яна та Загорулько Марія ознайомили присутніх з роботою учнівського самоврядування по реалізації «Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді», діючим проектом «Відкриваємо Україну!», а також з іншими представниками учнівського Парламенту ЛІТ провели для педагогів майстер-клас із виготовлення арт-листівок для воїнів АТО.

Після практичного заняття виховники відвідали відкриті виховні заходи у 7-11 класах у рамках «Школи патріотичного виховання», які були приурочені до Дня гідності та свободи й розкривали приклади мужності героїв України; подіям трьох революцій в Україні : революції на граніті, Помаранчевої та Гідності; визначним пам’яткам та особистостям рідного міста (калейдоскоп «Абетка мого міста»); героїчним подіям Другої світової війни під Зеленою Брамою та родинним цінностям, бо формування патріотизму починається з сім’ї.

Завершився семінар обговоренням та обміном думками за «Круглим столом».

Матеріали семінару можна переглянути на сайті ЛІТ http://www.oleksandria-lit.edukit.kr.ua/ з 28.11.16 у розділі виховна робота.

/Files/images/2 (3).JPG

/Files/images/7.JPG/Files/images/4 (2).JPG/Files/images/06.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930