Метання м'яча способом "із-за спини через плече"

Легка атлетика

Метання

Метання м'яча через голову, стоячи обличчям до напрямку метання

В. п.- стати обличчям до напрямку метання, ліва нога (при метанні правою рукою) вперед на всій ступні, права позаду на носок, права рука вперед, м'яч на рівні голови.

З цього положення перенести вагу тіла на праву ногу (праву ногу на всю ступню), одночасно відвести праву руку назад за голову і злегка відхилити тулуб назад (замах). Потім, переносячи вагу тіла на ліву ногу, випрямитися і різким рухом руки вгору (під кутом близько 45°) кинути м'яч.

Метання м'яча способом "із-за спини через плече"

В. п.- стати обличчям до напрямку метання, ліва нога вперед (при метанні правою рукою) на всій ступні, права на крок позаду на носку, права рука з м'ячем вперед на рівні голови, ліва рука довільно.

З цього положення праву ногу опустити на всю ступню (носок вправо) і зігнути в коліні, праву руку в сторону, тулуб повернути і нахилити вправо, ліву руку (без напруги) підняти вперед. Потім, повертаючи носок правої ноги і праве коліно вліво, швидко випрямитися і повернути тулуб вліво до напрямку метання, обидві ноги випрямити, права позаду на носку. Одночасно з цим рука швидко рухається над плечем вгору. М'яч випускається під кутом близько 45°. Після кидка тулуб по інерції нахиляється вперед, відбувається стрибок вперед з лівої ноги на праву.
Кiлькiсть переглядiв: 1001

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Вересень 2019 Наступна
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30