Метання м'яча способом "із-за спини через плече"

Легка атлетика

Метання

Метання м'яча через голову, стоячи обличчям до напрямку метання

В. п.- стати обличчям до напрямку метання, ліва нога (при метанні правою рукою) вперед на всій ступні, права позаду на носок, права рука вперед, м'яч на рівні голови.

З цього положення перенести вагу тіла на праву ногу (праву ногу на всю ступню), одночасно відвести праву руку назад за голову і злегка відхилити тулуб назад (замах). Потім, переносячи вагу тіла на ліву ногу, випрямитися і різким рухом руки вгору (під кутом близько 45°) кинути м'яч.

Метання м'яча способом "із-за спини через плече"

В. п.- стати обличчям до напрямку метання, ліва нога вперед (при метанні правою рукою) на всій ступні, права на крок позаду на носку, права рука з м'ячем вперед на рівні голови, ліва рука довільно.

З цього положення праву ногу опустити на всю ступню (носок вправо) і зігнути в коліні, праву руку в сторону, тулуб повернути і нахилити вправо, ліву руку (без напруги) підняти вперед. Потім, повертаючи носок правої ноги і праве коліно вліво, швидко випрямитися і повернути тулуб вліво до напрямку метання, обидві ноги випрямити, права позаду на носку. Одночасно з цим рука швидко рухається над плечем вгору. М'яч випускається під кутом близько 45°. Після кидка тулуб по інерції нахиляється вперед, відбувається стрибок вперед з лівої ноги на праву.
Кiлькiсть переглядiв: 997

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Жовтень 2019 Наступна
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031