Ліцей інформаційних технологій Олександрійської міської ради Кіровоградської області

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Раді вітати Вас на сайті

Ліцей інформаційних технологій

Олександрійської міської ради
Кіровоградської області


Запрошує на навчання

https://forms.gle/6fMtwerWJEqADYNZA покликання на форму для реєстрації учасників конкурсного відбору.

IV Відкрита олімпіада для учнів 6-11-х класів

https://forms.gle/C77VBueDkCbmsn6VA покликання для реєстрації

Головним завданням Ліцею інформаційних технологій Олександрійської міської ради Кіровоградської області є розвиток творчої особистості як вчителя, так і учня, створення умов для повноцінного фізичного, інтелектуального та духовного розвитку всіх учасників навчально-виховного процесу, шляхом подолання усталених стереотипів, застарілих підходів, шляхом пошуку нового комплексу ідей щодо створення інтелектуальної основи школи XXI століття, школи самореалізації, школи життєтворчості.
У Ліцеї інформаційних технологій здійснюється профільне навчання за такими напрямами та профілями:

- природничо-математичний напрям (профілі: фізико-математичний, математичний, хіміко-біологічний);

- суспільно–гуманітарний напрям (профілі: історичний, правовий, економічний);

- технологічний напрям (профіль: інформаційно-технологічний);

- філологічний напрям ( профіль: українська філологія).


Сьогодні Ліцей інформаційних технологій – це:

  • одна з найбільших шкіл Олександрії ( 20 класів – 457 учні;8 класів – із поглибленим вивченням окремих предметів, 6 спеалізованих класів; 7 ліцейних груп – інформаційно-технологічний, математичний, історичний, філологічний профілі);
  • лідер у наданні освітніх послуг серед шкіл міста й області (168 переможців міських олімпіад з базових дисциплін; 42 переможців обласних олімпіад; 4 учасники IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад; 1 переможець IV етапу ВУО з інформатики; 11 переможців обласного конкурсу-захисту науково-дослідних робіт МАН; 4 фіналісти і 1 учасник Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН; 4 "золотих" медалістів, 1 учень, який отримав 200 балів ЗНО з математики у 2017 р.);
  • лауреат конкурсу «100 кращих шкіл України», Всеукраїнської акції «Флагмани освіти і науки України», учасник національного проекту «Відкритий світ».
  • відмінна команда педагогів, професіоналів високого рівня, яку очолює директор Шульга Руслан Юрійович, спеціаліст вищої категорії, учитель-методист, двічі нагороджений Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України.
Наша школа – сучасний навчальний заклад, який створює особливі умови виховання інтелігентної, високоосвіченої людини, патріота України. Тут учень формується не тільки як майбутній компетентний спеціаліст, а і як розвинена особистість, індивідуальність якої плекається вчителями-професіоналами. В нашій школі учень має можливість:
  • займатись науковою роботою, розробляти та реалізовувати власні проекти, працюючи у Малій Академії Наук та в науковому товаристві «Ерудити ЛІТ».
  • приймати активну участь у міських, обласних всеукраїнських конкурсах, олімпіадах;
  • кожний школяр може увійти в шкільний та міський банки даних обдарованих дітей та отримати визнання за особливі досягнення.
  • стати кращим ліцеїстом року у номінації «Гордість ЛІТ» та прикрасити власними світлинами «Алею Зірок»;
  • брати участь в учнівському самоврядуванні, стати членом учнівського парламенту.
З метою підготовки до навчання у закладі працює школа «Сходинки до інформатики» для учнів 1-6 класів .
Для школярів закладу проводяться курси за вибором, факультативні заняття, працює математичний гурток «Інтелект», гурток вокального співу «Вернісаж», щотижня проводяться виховні заходи, зустрічі з провідними фахівцями, подорожі, екскурсії.
Вам варто обрати Ліцей інформаційних технологій, якщо Ви бажаєте:
  • надати дитині відмінну освіту;
  • гарантувати дитині вступ до кращих ВНЗ України;
  • розвивати творчі здібності дитини;
  • виховати її справжнім патріотом.
Знання потенційних можливостей дітей, прогнозування потреб і моделей розвитку особистості є основою всіх перетворень у ліцеї. Комплектування класів відбувається на основі результатів вступного тестування учнів з урахуванням їх інтересів та нахилів.
Поділ учнів на групи здійснено при вивченні предметів: інформатика, математика, хімія, англійська мова (2003-2004 н.р.); інформатика, англійська мова (2004-2011 н.р.), інформатика (2012 - по теперішній час), консультації щосуботи з профільних предметів
Індивідуальне навчання та екстернат відсутні відповідно до положень Статуту Ліцей інформаційних технологій.
Якісний рівень підготовки учнів забезпечують висококваліфіковані педагоги закладу.

Увага!

01.12.2016 р. статус та назву ЛІТ змінено на навчально-виховний комплекс «Ліцей інформаційних технологій – спеціалізована школа ІІ ступеня» Олександрійської міської ради Кіровоградської області.
З 2017/18 н.р. здійснюється набір учнів до 5-х і 6-х класів. Продовжується набір до 7-10-х класів. Заяви для участі у конкурсних випробуваннях приймаються щодня (крім вихідних) з 8.00 до 16.00. З Правилами конкурсного приймання учнів до НВК «ЛІТ-СШ ІІ ст.» можна ознайомитися в розділі «Конкурсне приймання».


Увага! Інформація для людей з інвалідністю та мобільних груп населення.


Інформаційні банери з питань убезпечення потрапляння в ситуацію торгівлі людьми та з питань запобігання домашнього насильства, торгівлі людьми та тендерної дискримінації.

/Files/images/10ф.jpg/Files/images/La_strada_2_2.gif/Files/images/La_strada_1_3.gif

/Files/images/13231648584edde4ba16566.jpg

/Files/images/444555.gifМІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ/Files/images/centr_ocinjuvannja_jakosti.jpg

/Files/images/изображение_viber_2021-02-26_10-50-22.jpg


Презентація МОЗ Освітній процес на період карантину 2020 умови, правила, рекомендації

/Files/images/Пам\'ятка 2022.png

Заходи

У цьому розділі немає заходів.

Всi заходи